Печати

HOTLINE

Напишано од Велнес Македонија. Posted in Без наслов

Корисник на Herbalife ? 

Одличен избор. Го избравме и ние. Драго ни е што сме истомисленици :-)

Сме ти благодарни за одвоеното време во пополнување на овој прашалник за твоето задволство од производот, од твојот тренер за исхрана / велнес советник, за твојот резултат.

Информациите можеш да ги поставиш и анонимно, ја цениме приватноста.
Но, ако сепак имаш желба и за личен разговор за напишаното,
остави телефонски број, ќе те контактираме.

Благодариме и на оваа соработка со нас.
Ќе ни значи во нашето натамошно подобрување и надградување на нашата услуга.

 

Печати

FIT CAMP - Вежбаме заедно, во сабота!

Напишано од Велнес тренер. Posted in Без наслов

Покана до сите што го сакаат активниот начин на живот и се спремни да направат позитивна промена кај себе и своите најмили. 

Фит Камп е најзабавниот тренинг за топење на мастите, согорување на калориите  и правилно развивање на телото. Нашето мото е, многу потење, дружење, забава. 

Бесплатно вежбање - FIT CAMP во траење од 1 час, заедно со едукација за исхрана, забава, дружење, позитивна енергија и изненадување. 

ПОПОЛНЕТЕ ГО ФОРМУЛАРОВ И ВЕЖБАЈ СО НАС - САБОТА 15:00 ч.
гимназција Јосип Броз - Тито, Скопје.

 

КЛИКНИ ТУКА ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ОВОЈ БЕСПЛАТЕН СЕРВИС ЗА СИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ НА НАШИОВ САЈТ.

>