Печати

HOTLINE

Напишано од Велнес Македонија. Posted in Без наслов

Корисник на Herbalife ? 

Одличен избор. Го избравме и ние. Драго ни е што сме истомисленици :-)

Сме ти благодарни за одвоеното време во пополнување на овој прашалник за твоето задволство од производот, од твојот тренер за исхрана / велнес советник, за твојот резултат.

Информациите можеш да ги поставиш и анонимно, ја цениме приватноста.
Но, ако сепак имаш желба и за личен разговор за напишаното,
остави телефонски број, ќе те контактираме.

Благодариме и на оваа соработка со нас.
Ќе ни значи во нашето натамошно подобрување и надградување на нашата услуга.

 

>